Schilderijen op houten paneel, bevestigd op een hout/aluminium frame. En schilderijen op (deels hout) en kunststof paneel.

uit 2010 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Daydream believer (SOLD)

2020

Dit werk is gecreëerd om het houtfineer heen; ze heeft het vrouwelijk figuur zo neergelegd dat de houtnerven mooi overlopen. Wederom is dit een werk met zowel figuurlijke als abstracte delen. Een dagdromende vrouw, een landschap met organische vormen, bijna dierlijk, en twee reeën die min of meer in en uit deze droomwereld springen. Het houtfineer is vastgelijmd aan een populieren triplex die is vastgemaakt aan een aluminium frame. Ready to hang.

Look up!

2020

Abstract werk met enkele figuratieve details.
These days people forget to look past their smartphone to see (hear) and discover the real beauty outside.
Instead of looking down (to your phone) you should look up once in a while to see the sky!

Made partly on wooden panel and on synthetic plate. Linen on de sides and back.
Ready to hang.

Here comes the sun

2020

Another method (again) in order to create an interesting surface structure. I also used pencils and pastels beside the ink, pigments, paint and satin varnish.
I hope it makes you smile! In my studio where the temp. rises to 35 degrees Celcius.

The artwork is made on a wooden panel mounted to an aluminium frame. Ready to hang.

Take me back to the start

2020

Landschap. Het onstaan van een eiland kan beginnen met de eruptie van een onderzeese vulkaanuitbarsting. Dat is het begin. Dat is waar het bij dit werk over gaat. Het werk bestaat uit delen van andere werken. Deze opnieuw gebruikte details zijn gelijmd op een kunststof paneel dat weer gemonteerd is op een aluminium/houten frame van artel.    

Somewhere only we know

2020

It is my dreamworld with lots of trees in soft light, where I can hear birds singing although I don't see them. It's a world in peace, pure and natural, in which I feel free.

Travelin′ light (SOLD)

2019

Abstract werk met natuur als uitgangspunt.
Geprobeerd om scherpe en onscherpte te gebruiken om het geheel mysterieuzer te maken. Ook licht/schaduw voor meer diepte.
 

Pieces of paradise

2019

Het gevoel van de lente door het kleurgebruik en de organische vormen.
De abstracte voorstelling biedt de kijker genoeg fantasie om beestjes, bloemetjes, plantenzaadjes e.d. te ontdekken. Mijn laatste paar werken gaan over de natuur met een enkele menselijke inmenging.

Something happened on the way (SOLD)

2018

Nieuwe techniek! Door verschillende verheveningen aan te brengen op het paneel in een bepaalde pastel kleur ontstaat er een mysterieuze wereld.
Er is een stelletje te zien en een kerk.  Geinspireerd door de nummers van Billy Joel. Met name: Allentown. Hierin staat ook een zin met deze titel.

Het werk is op paneel en vastgemaakt op een aluminium frame om kromtrekken tegen te gaan. Ready to hang.

Into the blue

2018

De connectie tussen mens en natuur.
Door alleen twee benen in een zee van blauw te plaatsen ontstaat een interpretatie van water.   

The air that I breathe (SOLD)

2018

Twee gezichten omgeven door natuurlijke en organische vormen.
Abstracte takken en bloemen. Leven. Ademen. Samen.
 

Black & Blue (SOLD)

2018

Vrouw in blauw landschap. Het oppervlak is zijdezacht en licht glanzend. De hoeken zijn rond en de diepte is 6 cm. Er zitten veel details in het werk w.o. een (echte) boomwortel van een gevallen boom waar ik elke dag met mijn honden langs loop.

Life!

2018

Abstract werk bestaande uit lagen verf tussen lagen kunsthars waardoor diepte ontstaat. Het heeft een zijdeglans oppervlak.

Avalon

2018

Een paradijselijk doorkijkje. Geinspireerd door Avalon van Roxy Music. When the samba takes you, Out of nowhere, And the backgrounds fading, Out of focus.
Yes the picture is changing, Every moment, And your destination, You don´t know it
Avalon
zijkant is rood koperplaat.

Kreeft (NOT FOR SALE)

2011

Het sterrenbeeld KREEFT. De achtergrond doet denken aan atollen vanuit de lucht gezien.

Steenbok (GIFT)

2011

Het sterrenbeeld STEENBOK. De achtergrond stelt de sterrenhemel voor waarin belangrijke foto- fragmenten te zien zijn voor mijn moeder, aan wie ik dit kunstwerk gegeven heb. Hierin kun je ook data zien in de kalender/lijst eromheen die voor haar speciaal zijn. Ik heb ook gebruikt gemaakt van speciale symbolen zoals het gelukspunt, op 13-12-1968.

vissen (SOLD)

2010

het sterrenbeeld vissen. In opdracht.