11 februari 2021:
Erg blij met mijn nieuwe opzet. Dit keer weer op houten paneel opgezet met een soort lijm, pigmenten en inkt. Fijne structuur geworden. Hieronder een close upje. Nu eens kijken hoe verder.2 februari 2021:
En daar is ze dan eindelijk! Begonnen met acryl, inkt en pigmenten op 17 december 2020 maar ik heb mezelf uitgedaagd om toch weer eens terug te grijpen naar olieverf (zonder gebruik te maken van schadelijke oplosmiddelen).
Een werk van 140 x 120 cm genaamd: "My Silver Lining", een met olieverf gemaakt zelfportret wat ik uiteindelijk weer deels heb "bedekt". Gemaakt op linnen. Ga naar deze galeriegroep om het werk te bekijken. Hieronder zie je mijn gezicht in een eerder stadium waarin het nog in z'n geheel te zien is:7 december 2020:
Weer begonnen met een schilderij op koperplaat (90 x 90 cm).


27 november 2020:
Vandaag een werk afgerond. Het betreft de moeder van een verzamelaar.

  

5 november 2020:
Groen licht voor mijn solo-expositie in de Synagoge in Buren voor volgend jaar. Zie expositieoverzicht voor informatie.

1 november 2020:
Dank Sigrid voor de mooi samengestelde expositie! Te zien t/m 10 januari 2021, echt de moeite waard. 

Dankzij de goede COVID regels van Galerie De Ruimte kan de vernissage op zondag 1 november 2020 gewoon doorgaan. Om erbij te kunnen zijn kunt u gratis uw ticket claimen door op de site van de galerie heel eenvoudig een van de drie tijdblokken aan te kruisen. Hier de link: 
galeriederuimte.nl/ticket opening

20 oktober 2020: 
Lady D'Arbanville op aluminium plaat heb ik gelukkig succesvol kunnen veranderen! Ze gaat mee naar de aankomende expositie in Geldrop in De Ruimte! Neem alvast een kijkje op mijn site onder Huidig Werk.

 

3 oktober 2020:
Toch nog eraan gewerkt tot gisteren maar vandaag is het werk Daydream believer alweer verkocht dus lang heb ik er zelf niet van kunnen genieten. En het heeft een mooie plaats gekregen!


 

30 september 2020:
Het was hard werken maar ik hem 'm af: Daydream believer, een werk op een groot houten paneel van 2 meter!

 

2 september 2020:
Leuk nieuws weer van Saatchi: het werk Sometimes hebben ze verkocht! Weer een kist maken voor transport..deze keer gaat ze naar Las Vegas, USA.