29 augustus 2022:
Nieuw werk op aluminium klaar! Maar pas zodra ik de andere klaar heb (sep/okt) voor het eerst te zien voor de mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven. Hieronder is een stukje van het werk te zien maar wel helemaal vervaagd:


Afmeting (B x H x D): 125 x 150 x 3 cm
Techniek: gemengd.
Materiaal: ijzerpasta (verroest), pigmenten, inkt e.a. op aluminium plaat
Prijs: 3600 euro

7 augustus 2022:
Het worden warme weken in mijn atelier.. Nu ik de eerste van de drie op aluminium heb afgerond (en verkocht) zijn de volgende 2 aan de beurt. Aan deze ga ik tegelijkertijd werken, kijken of dat weer lukt.

23 juni 2022:
Net terug van vakantie en ga ik weer vol goede moed en plezier aan het werk!
De eerste op stapel is een van de drie werken op aluminium. Met roest. 
So far so good...

10 mei 2022:
Gelukkig een werk af kunnen ronden voor a.s. weekend! Deze heet "Fragile", gemaakt op houten paneel. Dus v.a. dit weekend voor het eerst te zien in museum Het Petershuis in Gennep. Zaterdag 14 mei om 15.00 uur is de officiele opening. Voor meer info kijk onder het kopje exposities. Hieronder twee details:

   

20 april 2022:
Helaas kon ik wegens COVID niet tijdens het paasweekend bij de expositie zijn. A.s. weekend ben ik er wel weer! 

NIEUW WERK IN DE MAAK OP ALUMINIUM PLAAT
Ondertussen heb ik drie handgemaakte aluminium frames van Artel van elk 125 x 150 cm bevestigd aan de aluminium platen.
Zodra de werken af zijn zal ik dit kenbaar maken voor iedereen die zich heeft ingeschreven in mijn mailinglijst.

3 april 2022:
Vandaag is de 2e dag van mijn solo expositie in het prachtige oude raadhuis van Beek en Donk. Hieronder een paar foto's van de 2 ruimtes. Nog te zien t/m 24 april. Ook met Pasen open! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar. Voor meer info ga naar het kopje Exposities.

  

29 maart 2022:
Nu de 2e dag na de First Art Fair even de tijd nemen om een foto te delen van mijn stand. Het was een overweldigend succes en ik dank de bezoekers voor hun positieve reacties maar mijn grootste dank gaat uit naar de organisatie die dit voor mij mogelijk heeft gemaakt.

5 maart 2022:
Ze zijn klaar! Gelukkig op tijd voor Amsterdam. Bekijk ze maar in mijn galerie - werk op metaal.

13 februari 2022:
Even een update over waar ik op het moment mee bezig ben.
Hier een foto van de twee werken op aluminium van 150 x 125 cm. Hopelijk ben ik op tijd klaar voor de beurs in Amsterdam 24 maart, de First Art Fair.

29 januari 2022:
Eindelijk gelukt om het werk op koper aan te passen naar wat het nu is, Whirlwind.
Deze past heel mooi bij de andere op koper Whispers.

Samen zullen ze te zien zijn op de First Art Fair in maart!

10 januari 2022:
Ook deze dame heeft een nieuwe plek gekregen. Prachtige combi!

20 december 2021:
Dank Esther en Remco en dank Saatchi voor de aanschaf van resp. Tropical Breeze en Maybe next year. Die laatste vertrekt woensdag naar Austin Texas dus ik moet vandaag weer een transportkist maken.

7 december 2021:
Helaas. Het is niet anders. De First Art Fair in Amsterdam wordt uitgesteld van januari naar 24 t/m 27 maart 2022. Maar voor iedereen die entreekaartjes heeft ontvangen kan deze alsnog gebruiken voor de nieuwe data! Voor wie interesse heeft om deze mooie beurs te bezoeken: Stuur even een mailtje dan krijg je de kaartjes per mail toegestuurd.   

3 december 2021:
Het zit erop! Wat een fijne mensen heb ik ontmoet! Nogmaals dank voor jullie mooie reacties. En bedankt Natasha en Dennis: het schilderij My Silver Lining hangt prachtig bij jullie.

25 november 2021:
Het laatste weekend in Buren nadert! Morgen, zaterdag en zondag zijn mijn werken nog te bezichtigen in een prachtig pandje in Buren. Er zijn al meerdere opties op een aantal schilderijen dus mocht je mijn werk in het echt willen zien dan ben je van harte welkom!

18 november 2021:
Het grote vierluik bestaat niet meer. Althans ik ben bezig om met twee van de vier panelen een tweeluik te maken. Terug bij af maar met warmere kleuren waar ik blij mee ben en waar ik mee verder kan. Hier de nieuwe opzet waar ik veel diepte in ga zetten.

 
17 november 2021:
Ondertussen heb ik twee werken die nog 2 weekenden te zien zijn aangepast! Nu ik ze zelf heb zien hangen bleken er een paar dingen storend voor mij. Het gezicht van het 2-luik "Tropical Breeze" op linnen is verdwenen en het meisje in het bos in "Somewhere only we know" op paneel is verdwenen. 

14 november 2021:
Bedankt iedereen die dit eerste weekend mijn expositie hebben bezocht! Na een lange tijd weer eens een solo-expositie en dan is het super om weer leuke en mooie reacties te krijgen. Hier een impressie:

      

13 november 2021:
Gisteren was de eerste dag van mijn expositie in Buren. Spannend of ik van de regering de aankomende drie weken open mocht blijven...
Gelukkig wel!!! Vergeet alleen niet je Coronabewijs mee te nemen (in de coronacheckapp of op papier). Wellicht tot binnenkort!

14 oktober 2021:
Eindelijk is mijn kist weer terug in Nederland met de twee werken op koper en het tweeluik. Allemaal in perfecte staat. Bedankt Monat Gallery!
Vanaf vandaag zijn deze schilderijen gewoon weer te koop via mij.

7 oktober 2021:
Een werk afgerond van 80 x 80 cm voor de aankomende expositie in Buren. Maybe tomorrow genaamd. 

Verder komen mijn werken vandaag terug uit Spanje.
En ook zijn de posters klaar die gemaakt zijn voor reclameborden in en om Buren. Zie hieronder: (de kleuren zijn hier echt te rood, maar ja)


 

22 september 2021:
Gisteren een oud werk weer nieuw leven in geblazen.
Het is een kleiner werk van 80 x 80 cm, "Treausure"", die gemaakt is voor Buren.
Ze is gemaakt op de nummers van Chris Stapleton en deze is echt geinspireerd op het lied "Joy of my life" ook qua sfeer.

20 september 2021:
Goed nieuws!
Mijn twee-luik en mijn twee koperen komen terug naar NL voor de expositie in Buren! Erg fijn om ze ook in Nederland te laten zien.
Hier nog een foto van de stand in Parijs:

9 september 2021:
Morgen is het zover! Dan worden mijn koperen werken tentoongesteld in Parijs.
Zaterdag ben ik zelf ook aanwezig op de beurs.

4 september 2021:
Mijn logo in een nieuw jasje. Ook al was een oog als logo een logische stap, ik vond het tijd worden voor vernieuwing, aangezien mijn werk door de tijd heen is veranderd. 
Vandaar ook dat de informatie over mijn werk op de site is aangepast. De I in magenta is het verbindingselement tussen de letters. Dat is in lijn met mijn huidige werk, waar het ook gaat over verbinden van de schoonheid van al het moois in de natuur met de mens, vaak als vrouw afgebeeld.25 augustus 2021:
Fijn te horen dat ik mee mag doen aan de First Art Fair in de Passenger Terminal in Amsterdam. Mijn stand is te vinden op het main deck, tussen twee geweldige galeries in ;-)  Nog even geduld want de beurs is pas in januari 2022. Meer info volgt t.z.t.

16 augustus 2021:
Mijn nieuwe idee krijgt al wat vorm. Het is een 4-luik van elk 110 x 90 cm groot met dus een totale grootte van 220 x 180 cm. (Met de spaties erbij is het nog wat groter). Het zijn vier houten panelen bevestigd aan een hout/aluminium frame om kromtrekken te voorkomen.
OPZET: Deze is vlot en dynamisch opgezet met verschillende ingredienten zoals kalk, pigment, zand en lijm waardoor het oppervlak een mooi relief krijgt.
LAAG 1: negatief schilderen met een lichte kleur.
Hier betreft het een boom waar ik dagelijks langs loop in het Reichswald bij mijn atelier. Dit is mijn basis. Hierna volgen nog een aantal lagen waarmee ik mijn verbinding met mijn omgeving zichtbaar maak. Er zullen figuratieve details zichtbaar worden.


  

26 juli 2021:
Helaas is de verandering van Look up! mislukt en daarmee onverkoopbaar geworden. Maar de aanpassing van Silent Blue is goed gegaan. Ze heet nu Echoes (Echo's). Over de verbinding tussen (in dit geval het tastbare als touw) natuur en haar reflectie, altijd samen, als vrienden. Hier een afbeelding aan de muur. Meer info in de galerie < werk op linnen >

  

5 juli 2021:
Hier twee afbeeldingen van mijn nieuwe werk A pot full of life. Meer info in de galerie < werk op paneel >

  

20 juni 2021:
Hier wat foto's van de expositie bij galerie MONAT in Madrid.

  

    

9 juni 2021:
Werk op paneel afgerond, genaamd (My) fertile soil. Het is een hoog werk, van 160 cm, en de breedte is 120 cm. Hier een detail:

29 mei 2021:
Vanaf 4 juni t/m 4 juli zal mijn werk te zien zijn in galerie MONAT in Madrid.
De feestelijke opening van de groepstentoonstelling ESSENCE zal vrijdag 4 juni 19.00 uur plaatsvinden.11 mei 2021:
De Franse overheid heeft de expohallen in Parijs geconfisqueerd als vaccinatielocatie.
Daarom zal de beurs uitgesteld worden naar 10-12 september. 


20 april 2021:
Gelukkig het tweede werk op koper net op tijd af voor Parijs. Deze is genaamd Whispers. Hier het schilderij in mijn atelier. Meer information over dit werk is te vinden onder < werk op metaal >17 april 2021:

Correctie: het werk "Something happened on the way..." is verkocht. Dit was een favoriet van me vanwege het behandelde oppervlak van het paneel.
Helaas net te weinig tijd vandaag (zondag) om het tweede werk op koper af te krijgen.
Morgen beter.

16 april 2021:

Dank Sigrid voor de verkoop van mijn werk "Here comes the sun". 
En vandaag heb ik de eerste van de twee koperen werken afgerond voor Parijs genaamd "Still Believe". 
Hier de zijkant, met bladkoper. Het totaalbeeld te zien onder < werk op metaal >.26 maart 2021:

Zojuist een 1-jarig contract getekend met de Spaanse gallery MONAT, gevestigd in het oude centrum van Madrid.
En...mijn werk gaat met hen naar de kunstbeurs in Parijs a.s. juni. 100% open voor publiek. Superblij mee! 
ART FAIR PARIS25 maart 2021:

Goed nieuws! Mijn werk komt volgend jaar mei in het museum Het Petershuis te hangen. Een prachtige locatie, meer info volgt tzt.

24 maart 2021:
De expositie is verlengd t/m 20 juni 2021 in de hoop dat we een periode volledig open kunnen voor het publiek! Maak een afspraak en kom gezellig langs, het is de moeite waard.2 februari 2021:
En daar is ze dan eindelijk! Begonnen met acryl, inkt en pigmenten op 17 december 2020 maar ik heb mezelf uitgedaagd om toch weer eens terug te grijpen naar olieverf (zonder gebruik te maken van schadelijke oplosmiddelen).
Een werk van 140 x 120 cm genaamd: "My Silver Lining", een met olieverf gemaakt zelfportret wat ik uiteindelijk weer deels heb "bedekt". Gemaakt op linnen. Ga naar deze galeriegroep om het werk te bekijken. Hieronder zie je mijn gezicht in een eerder stadium waarin het nog in z'n geheel te zien is:7 december 2020:
Weer begonnen met een schilderij op koperplaat (90 x 90 cm).


27 november 2020:
Vandaag een werk afgerond. Het betreft de moeder van een verzamelaar.

  


2 september 2020:
Leuk nieuws weer van Saatchi: het werk Sometimes hebben ze verkocht! Weer een kist maken voor transport..deze keer gaat ze naar Las Vegas, USA.