14 oktober 2021:
Eindelijk is mijn kist weer terug in Nederland met de twee werken op koper en het tweeluik. Allemaal in perfecte staat. Bedankt Monat Gallery!
Vanaf vandaag zijn deze schilderijen gewoon weer te koop via mij.

7 oktober 2021:
Een werk afgerond van 80 x 80 cm voor de aankomende expositie in Buren. Maybe tomorrow genaamd. 

Verder komen mijn werken vandaag terug uit Spanje.
En ook zijn de posters klaar die gemaakt zijn voor reclameborden in en om Buren. Zie hieronder: (de kleuren zijn hier echt te rood, maar ja)


 

22 september 2021:
Gisteren een oud werk weer nieuw leven in geblazen.
Het is een kleiner werk van 80 x 80 cm, "Treausure"", die gemaakt is voor Buren.
Ze is gemaakt op de nummers van Chris Stapleton en deze is echt geinspireerd op het lied "Joy of my life" ook qua sfeer.

20 september 2021:
Goed nieuws!
Mijn twee-luik en mijn twee koperen komen terug naar NL voor de expositie in Buren! Erg fijn om ze ook in Nederland te laten zien.
Hier nog een foto van de stand in Parijs:

9 september 2021:
Morgen is het zover! Dan worden mijn koperen werken tentoongesteld in Parijs.
Zaterdag ben ik zelf ook aanwezig op de beurs.

4 september 2021:
Mijn logo in een nieuw jasje. Ook al was een oog als logo een logische stap, ik vond het tijd worden voor vernieuwing, aangezien mijn werk door de tijd heen is veranderd. 
Vandaar ook dat de informatie over mijn werk op de site is aangepast. De I in magenta is het verbindingselement tussen de letters. Dat is in lijn met mijn huidige werk, waar het ook gaat over verbinden van de schoonheid van al het moois in de natuur met de mens, vaak als vrouw afgebeeld.25 augustus 2021:
Fijn te horen dat ik mee mag doen aan de First Art Fair in de Passenger Terminal in Amsterdam. Mijn stand is te vinden op het main deck, tussen twee geweldige galeries in ;-)  Nog even geduld want de beurs is pas in januari 2022. Meer info volgt t.z.t.

16 augustus 2021:
Mijn nieuwe idee krijgt al wat vorm. Het is een 4-luik van elk 110 x 90 cm groot met dus een totale grootte van 220 x 180 cm. (Met de spaties erbij is het nog wat groter). Het zijn vier houten panelen bevestigd aan een hout/aluminium frame om kromtrekken te voorkomen.
OPZET: Deze is vlot en dynamisch opgezet met verschillende ingredienten zoals kalk, pigment, zand en lijm waardoor het oppervlak een mooi relief krijgt.
LAAG 1: negatief schilderen met een lichte kleur.
Hier betreft het een boom waar ik dagelijks langs loop in het Reichswald bij mijn atelier. Dit is mijn basis. Hierna volgen nog een aantal lagen waarmee ik mijn verbinding met mijn omgeving zichtbaar maak. Er zullen figuratieve details zichtbaar worden.


  

26 juli 2021:
Helaas is de verandering van Look up! mislukt en daarmee onverkoopbaar geworden. Maar de aanpassing van Silent Blue is goed gegaan. Ze heet nu Echoes (Echo's). Over de verbinding tussen (in dit geval het tastbare als touw) natuur en haar reflectie, altijd samen, als vrienden. Hier een afbeelding aan de muur. Meer info in de galerie < werk op linnen >

  

5 juli 2021:
Hier twee afbeeldingen van mijn nieuwe werk A pot full of life. Meer info in de galerie < werk op paneel >

  

20 juni 2021:
Hier wat foto's van de expositie bij galerie MONAT in Madrid.

  

    

9 juni 2021:
Werk op paneel afgerond, genaamd (My) fertile soil. Het is een hoog werk, van 160 cm, en de breedte is 120 cm. Hier een detail:

29 mei 2021:
Vanaf 4 juni t/m 4 juli zal mijn werk te zien zijn in galerie MONAT in Madrid.
De feestelijke opening van de groepstentoonstelling ESSENCE zal vrijdag 4 juni 19.00 uur plaatsvinden.11 mei 2021:
De Franse overheid heeft de expohallen in Parijs geconfisqueerd als vaccinatielocatie.
Daarom zal de beurs uitgesteld worden naar 10-12 september. 


20 april 2021:
Gelukkig het tweede werk op koper net op tijd af voor Parijs. Deze is genaamd Whispers. Hier het schilderij in mijn atelier. Meer information over dit werk is te vinden onder < werk op metaal >17 april 2021:

Correctie: het werk "Something happened on the way..." is verkocht. Dit was een favoriet van me vanwege het behandelde oppervlak van het paneel.
Helaas net te weinig tijd vandaag (zondag) om het tweede werk op koper af te krijgen.
Morgen beter.

16 april 2021:

Dank Sigrid voor de verkoop van mijn werk "Here comes the sun". 
En vandaag heb ik de eerste van de twee koperen werken afgerond voor Parijs genaamd "Still Believe". 
Hier de zijkant, met bladkoper. Het totaalbeeld te zien onder < werk op metaal >.26 maart 2021:

Zojuist een 1-jarig contract getekend met de Spaanse gallery MONAT, gevestigd in het oude centrum van Madrid.
En...mijn werk gaat met hen naar de kunstbeurs in Parijs a.s. juni. 100% open voor publiek. Superblij mee! 
ART FAIR PARIS25 maart 2021:

Goed nieuws! Mijn werk komt volgend jaar mei in het museum Het Petershuis te hangen. Een prachtige locatie, meer info volgt tzt.

24 maart 2021:
De expositie is verlengd t/m 20 juni 2021 in de hoop dat we een periode volledig open kunnen voor het publiek! Maak een afspraak en kom gezellig langs, het is de moeite waard.

11 februari 2021:
Erg blij met mijn nieuwe opzet. Dit keer weer op houten paneel opgezet met een soort lijm, pigmenten en inkt. Fijne structuur geworden. Hieronder een close upje. Nu eens kijken hoe verder.2 februari 2021:
En daar is ze dan eindelijk! Begonnen met acryl, inkt en pigmenten op 17 december 2020 maar ik heb mezelf uitgedaagd om toch weer eens terug te grijpen naar olieverf (zonder gebruik te maken van schadelijke oplosmiddelen).
Een werk van 140 x 120 cm genaamd: "My Silver Lining", een met olieverf gemaakt zelfportret wat ik uiteindelijk weer deels heb "bedekt". Gemaakt op linnen. Ga naar deze galeriegroep om het werk te bekijken. Hieronder zie je mijn gezicht in een eerder stadium waarin het nog in z'n geheel te zien is:7 december 2020:
Weer begonnen met een schilderij op koperplaat (90 x 90 cm).


27 november 2020:
Vandaag een werk afgerond. Het betreft de moeder van een verzamelaar.

  

5 november 2020:
Groen licht voor mijn solo-expositie in de Synagoge in Buren voor volgend jaar. Zie expositieoverzicht voor informatie.

1 november 2020:
Dank Sigrid voor de mooi samengestelde expositie! Te zien t/m 10 januari 2021, echt de moeite waard. 

Dankzij de goede COVID regels van Galerie De Ruimte kan de vernissage op zondag 1 november 2020 gewoon doorgaan. Om erbij te kunnen zijn kunt u gratis uw ticket claimen door op de site van de galerie heel eenvoudig een van de drie tijdblokken aan te kruisen. Hier de link: 
galeriederuimte.nl/ticket opening

20 oktober 2020: 
Lady D'Arbanville op aluminium plaat heb ik gelukkig succesvol kunnen veranderen! Ze gaat mee naar de aankomende expositie in Geldrop in De Ruimte! Neem alvast een kijkje op mijn site onder Huidig Werk.

 

3 oktober 2020:
Toch nog eraan gewerkt tot gisteren maar vandaag is het werk Daydream believer alweer verkocht dus lang heb ik er zelf niet van kunnen genieten. En het heeft een mooie plaats gekregen!


 

30 september 2020:
Het was hard werken maar ik hem 'm af: Daydream believer, een werk op een groot houten paneel van 2 meter!

 

2 september 2020:
Leuk nieuws weer van Saatchi: het werk Sometimes hebben ze verkocht! Weer een kist maken voor transport..deze keer gaat ze naar Las Vegas, USA.